Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Participa IgualtatL’Ajuntament d’Eivissa habilita un espai a la plataforma Eivissa Participa per què els ciutadans puguin fer aportacions en matèria d’igualtat. La regidoria de Participació Ciutadana, Igualtat i Transparència de l’Ajuntament d’Eivissa està preparant el Pla d’Igualtat 2017-2020 i vol saber l’opinió de la ciutadania en matèria d’Igualtat.

L’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa una nova pregunta oberta a la ciutadania d’Eivissa a través de la plataforma Eivissa Participa. La pregunta és Quines actuacions o projectes en matèria d'igualtat de gènere t'agradaria que es duguessin a terme des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa? Amb aquesta pregunta és vol saber l’opinió de la ciutadania en matèria d’igualtat.

La regidoria Participació Ciutadana, Igualtat i Transparència de l’Ajuntament d’Eivissa està preparant el Pla d’Igualtat 2017-2020, aquest serà el segon Pla d’Igualtat que realitza la ciutat d’Eivissa, i vol fer ús de la plataforma Eivissa Participa per conèixer l’opinió de la gent en matèria d’igualtat.

La regidora de Participació Ciutadana, Igualtat i Transparència, Carmen Boned, ha afirmat que “és important que en un tema tan cabdal com la igualtat hi hagi mecanismes per conèixer l’opinió de la ciutadania i fomentar la seva implicació en la presa de decisions”, també ha afirmat que amb aquesta proposta es vol seguir impulsant la plataforma Eivissa Participa.

Aquesta proposta quedarà oberta a la participació totes les persones majors de setze anys empadronades a Eivissa podran fer les seves aportacions al lloc web https://participa.eivissa.es

També continua en marxa fins dia 28 de febrer la consulta sobre quin nom oficial ha de ser el del Passeig Vara de Rey.