Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalEl Policia de barri de la Marina ha localitzat i identificat O. A. M. de 22 anys d’edat com a presumpte responsable de diversos furts a diferents farmàcies de la zona de la Marina i Vara de Rey.
La identificació es va poder realitzar gràcies a les descripcions facilitades pels testimonis dels robatoris.

El Policia de barri requereix a una dotació del cos Nacional de Policia que es trobava en les immediacions del barri per tal de recolzar en les tasques d’identificació i que aquesta persona es traslladés a la Comissaria per a la seva correcta identificació.

Una vegada identificat i després de fer gestions amb Policia Nacional s’informa que aquesta persona és la que presumptament ha comès diversos furts a farmàcies, en una gasolinera i al servei de taxis. En aquest servei, concretament a un taxi del municipi de Santa Eulària, havia comès un delicte de furt i amenaça contra el conductor.

La Policia Nacional li ha fet entrega de les citacions judicials per diversos furts i es comunica a la Guardia Civil de Santa Eulària la seva localització pels presumptes delictes comesos a aquest municipi.