Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaEl programa “Joves qualificats a la ciutat d’Eivissa” permetrà la contractació de fins a 18 joves amb formació universitària o formació professional de grau superior. L’Ajuntament forma part del programa del SOIB “Joves Qualificats”.

L’Ajuntament d’Eivissa oferirà 18 places laborals per a joves de fins a 29 anys que tinguin formació universitària o formació professional de grau superior i que no hagin tingut encara una experiència professional en el seu àmbit de formació. D’aquesta manera es facilita l’accés i l’experiència a joves formats en el seu àmbit professional. La durada dels contractes serà de nou mesos.

Aquest programa, iniciativa del SOIB Jove destinada a Ajuntaments i Consells, està cofinançat pels Fons Socials Europeu i el programa de Garantia Juvenil.

Les places que oferirà l’Ajuntament d’Eivissa són de: Arquitecte Superior, Lletrat/da, Arqueòleg/a, Tècnic/a en voluntariat, Tècnic/a en igualtat, Tècnic en medi ambient, Arquitecte Tècnic, Tècnic/a en Turisme, Tècnic/a en empresarials, Tècnic/a en Disseny Gràfic, Educador/a Infantil, Administratiu/va, Auxiliar Tècnic en Sistemes informàtics i Tècnic/a en Esports. S’oferirà una plaça per categoria laboral excepte d’Administratius que se n’oferiran quatre.
Els joves interessats, a més de tenir la formació pertinent i entre 18 i 29 anys han d’estar inscrits al programa Garantia Juvenil i s’han d’inscriure demanant cita prèvia a la seva oficina del SOIB. Es pot fer telefonant al 012 o mitjançant el web del SOIB, http://www.soib.es. S’ha de demanar la cita d’ “Inscripció Garantia Juvenil”
 L’Ajuntament d’Eivissa ha aplaudit la mesura del SOIB i remarcat la importància d’atreure joves amb alta formació pels beneficis que suposa l’economia del coneixement per a un municipi com Eivissa.