Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nou Parc per a cansAmb aquesta ja són tres les infraestructures habilitades al Municipi, les dues darrers aquest darrer any.

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse García, conjuntament amb la regidora de barri de Can Misses, Carmen Boned, han inaugurat avui el nou Parc Caní de Can Misses. Aquest parc disposa de 1407 metres quadrats, una font d'aigua tant pels cans com per a les persones, banquets on seure i una taula. El parc romandrà obert les 24 hores i ha costat 22.529,23€. Es converteix en el segon parc caní de la ciutat, a més del parc d'Es Viver.

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Montse García ha destacat que aquesta és la tercera infraestructura de la que disposarà la ciutat d'Eivissa per a cans. També ha recordat que "d'aquestes tres infraestructures, dues s'han posat en marxa a l'actual legislatura i que la que ja existia s'ha millorat", fet que "demostra el compromís de l'Ajuntament d'Eivissa amb el benestar animal", ha afirmat García.

Per la seva banda la regidora del barri de Can Misses, Carmen Boned, ha recordat que aquesta infraestructura era una demanda veïnal, i com altres infraestructures del barri des de l'Ajuntament s'hi ha donat resposta.

El tresorer de l'Associació de veïns Can Misses, Sergio Carrasco, ha declarat que estan molt contents de que hagin fet el parc perquè era una petició de feia temps, que a la zona residencial hi ha molts cans i no hi havia un espai on dur-los.

Pel que fa al servei de neteja del parc, tendrà neteja diària i reposició diària de les bosses per a la recollida d'excrements dels cans.