Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Fitur 2017L’Ajuntament d’Eivissa promocionarà la ciutat d’Eivissa en temporada baixa i els béns Patrimoni de la Humanitat a la propera fira turística FITUR que comença aquest dimecres fins els dia 22 de gener.

Per aquest motiu s’han editat nous fulletons promocionals tant de les visites als béns patrimonials destacant la possibilitat de gaudir de les visites teatralitzades a la Necròpolis, a Dalt Vila i les visites a la posidònia.
Pel que fa a la promoció d’Eivissa oberta tot l’any, es comptarà amb material promocional anual on s’han inclòs tots els esdeveniments de caire cultural que ofereix el municipi.

La regidoria de Turisme posarà en marxa, durant els dies de la Fira de FITUR, una acció promocional per tal de donar a conèixer la nova web de turisme i les xarxes socials. Es tracta d’un concurs en el que els participants hauran d’encertar dos preguntes relacionades amb aspectes com la gastronomia, la cultura o el patrimoni d’Eivissa per tal d’obtenir un codi i poder participar en el sorteig de diversos productes.

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, ha destacat que els esforços de promoció estan centrats en la promoció dels valors culturals i patrimonials de la ciutat i ha volgut incidir en el concepte de que la ciutat està viva durant tot l’any amb una oferta cultural i gastronòmica que pot ser aprofitada per turistes i residents.
 
La regidora ha agraït la col·laboració de l’Escola d’Arts i Oficis d’Eivissa que ha dissenyat punts de llibre realitzats amb posidònia i arena i deu gobelets fets pels alumnes de forja.

Miguel Martínez, el director de l’escola d’Arts i Oficis d’Eivissa ha explicat que són treballs totalment artesanals i peces úniques. 500 punts de llibre, una aquarel.la realitzada per l’artista Júlia Fragua de l’Eivissa més natural donat que l’any 2017 està dedicat a l’any al turisme sostenible.  Per al director de l’Escola d’arts, tots els productes, que son peces úniques són reflex de l’essència de l’illa d’Eivissa.

En la promoció dels béns culturals també es compta amb la col·laboració del Museu Monogràfic de Puig des Molins que promocionarà les visites teatralitzades a la Necròpolis i ha cedit polseres representatives dels materials trobats a aquest indret.

Des de la regidoria de turisme també es promocionarà la zona comercial de la Marina i el carrer de la Mare de Déu com a zona oberta de compres.