Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaLa Xarxa d’Inclusió Social de l’Ajuntament d’Eivissa, conformada per Càritas, Creu Roja, IB-Salut i els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Eivissa, han decidit activar a partir de demà divendres dia 13 de gener i fins dilluns dia 16 de gener, el dispositiu d’ona de fred per a persones sense sostre. Aquest dispositiu es podrà ampliar segons avancin les previsions meteorològiques dels propers dies.

Per tal de habilitar un espai adient i ubicar a les persones sense sostre que així ho desitgin, el Bisbat d’Eivissa ha cedit el local que es troba annex a l’Església de Santa Creu. S’han habilitat les places necessàries per tal de poder acollir a totes les persones que ho necessitin. Aquestes places estaran operatives des de demà divendres dia 13 de gener fins al dia 23 de gener. 

Segons el protocol d’actuació d’ona de fred, la Unitat Mòbil d’Emergència Social de Creu Roja recorrerà els carrers de la ciutat per tal d’informar a les persones sense sostre de l’activació del protocol i de les possibilitats d’allotjament que tenen per tal de fer front a les baixes temperatures que es preveuen als propers dies a Eivissa. Per altra banda,  el Centre de Dia de Càritas mantindrà obertes les seves portes durant la tarda de demà divendres en previsió de que les temperatures comencin a baixar a primera hora de la tarda.
Des de l’Ajuntament d’Eivissa es vol fer un agraïment públic al Bisbat d’Eivissa i en concret al capellà de l’Església de Santa Creu, Joan Souza, per la cessió d’aquestes instal·lacions durant l’ona de fred a Eivissa.

Totes les entitats i l’Ajuntament d’Eivissa desitgen que la propera onada de fred que s’hagi d’acollir a persones sense sostre a Eivissa es pugui fer a les instal·lacions d’Es Gorg per tal de poder donar la cobertura correcte als ciutadans que tenen aquesta necessitat especifica.