Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Web Participació CiutadanaL’Ajuntament d’Eivissa demana opinió a la ciutadania sobre el possible canvi de nom del passeig de Vara de Rey. Des d’avui i fins el 28 de febrer es podrà votar a favor o en contra de la nomenclatura tradicional de ‘S’Alamera’ al portal de participació ciutadana.

Les persones residents al municipi d’Eivissa poden des d’avui manifestar la seva opinió sobre la possibilitat de canviar de nom al passeig de Vara de Rey per recuperar el topònim tradicional de s’Alamera, amb el que s’ha conegut aquest espai popularment des de fa dècades. Els empadronats a la ciutat poden votar si estan a favor o en contra del canvi al portal de participació ciutadana (http://participa.eivissa.es).

Com ja sabeu, aquest portal està connectat amb el padró municipal de tal manera que només poden exercir el vot les persones empadronades al municipi i només una vegada. Prèviament s’han de registrar una única vegada i obtenir un nom d’usuari i contrasenya, amb el que ja queden habilitats per participar a qualsevol altra consulta o enviar comentaris. La consulta sobre el possible canvi de nom de Vara de Rey estarà activa fins al 28 de febrer per donar temps suficient a opinar a tots els que estiguin interessats.

El portal de participació ciutadana està encara en una fase molt incipient i no compta amb una participació massiva, per això les consultes no són de moment vinculants però l’equip de govern municipal les vol seguir impulsant per poder tenir un impacte més abans de prendre determinades decisions i per fomentar la participació ciutadana. De tota manera, també s’està contactant amb vesins i comerciants de la zona per recavar quantes més opinions millor abans de fer un canvi d’aquest importància a un espai tan cèntric i principal per al municipi.

A més, aquests dies també s’ha activitat una altra consulta al portal de participació ciutadana relativa a les festes de Nadal, perquè els residents puguin opinar sobre les activitats que els hi han agradat més i poder tenir en compte aquestes opinions de cara a la programació d’activitats de les properes festes de Nadal.