28 Mar, 2017

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Teatre miniEl Centre de Creació Jove C-19 impartirà 26 activitats diferents dirigides als joves del municipi d’Eivissa durant el primer trimestre de 2017. Cursos, tallers, classes, excursions i campaments omplin la programació, bona part de la qual ha estat proposada pels mateixos joves.
 
La programació del C19 preveu 19 cursos diferents, una exposició de fotografia amb els treballs realitzats pels alumnes del curs impartit pel fotògraf German G.Lama. Durant el primer trimestre de l’any s’incrementaran les activitats dirigides a la franja d’edat de 5 a 12  degut a l’alta demanda. Quan a formació, es preveuen tallers de tècniques d’estudi, un curs divulgatiu de pensament, conversa en anglès o un curs de revelat analògic que s’impartirà a l’Escola d’Arts i Oficis. En esport i dansa s’impartiran classes de pilates, Tai-txi, txi-kung, ioga, Boollywood cabaret e iniciació a la dansa entre d’altres.

Pel que fa al teatre, es continua amb els cursos de de comèdia per a joves, teatre infantil i juvenil i es crea una nova modalitat de teatre per adults.
Com a novetat també destaca el nou curs d’iniciació al cant. Es continua amb les classes i pintura per a petits i s’afegeix una classe de pintura creativa per adults.
Els tallers de multimèdia contemplen classes de robòtica educativa bàsica i avançada, informàtica bàsica, tallers de videoclips i de creació amb mitjans digitals.
 La programació continuada del C-19 consta d’activitats gratuïtes, entre les 16.30 i les 20:30 hores, dirigides a joves entre 12 i 17 anys en les que es donen classes de repàs, teatre, taller artístic i taller de cuina entre d’altres. El dissabtes al matí es continua amb “Dissabtes al C-19”, un programa amb propostes divertides i originals per a infants de 8 a 12 anys  que es dur a terme tots els dissabtes entre les 10 i les 13 hores. Els mes petits del Centre Jove realitzen manualitats, jocs, excursions culturals i tallers de pintura.
Per a els joves de més de 13 anys, el programa Vilajove nit ofereix la possibilitat  de participar en actuacions musicals, esportives i ball durant les franja horària de 19 a 23 hores.

Des de la regidoria de Joventut també s’organitza el Programa Natura a amb excursions i campaments, que han tingut molt d’èxit durant les passades edicions. El Programa Natura es realitza a la casa de colònies de Can Tomeu i  estan dirigides a boixos i boixes d’entre 6 i 12 anys d’edat. El Campament d’aventura es realitzarà els propers 28 i 29 de gener, el campament de manualitats està previst els dies 18 i 19 de febrer i el campament esportiu, els dies 18 i 19 de març.

Enllaç a:
· Programació en pdf