Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

daltvila1Dalt VialUs informem que a partir de demà, dimarts dia 3 de gener, es canvia l’accés al barri de Dalt Vila que passarà a fer-se a través del carrer Comte del Roselló, que passarà a ser de doble sentit. El semàfor d’accés a Dalt Vila s’ha instal·lat al principi d’aquest carrer.

El canvi d’accés ve motivat pel començament de les obres de peatonització de la nova plaça Sota Vila i amb motiu d’aquestes obres també quedarà tancat l’accés al trànsit al carrer Jaume I.

Tampoc estarà permès l’estacionament de vehicles al carrer Compte del Roselló i avinguda Bartomeu Ramón i Tur des de les 07:00 hores ja que l’accés als barris de Dalt Vila i la Marina es realitzarà per aquests carrers.

Amb la peatonització del nou espai, es guanyarà una nova plaça a la ciutat a peu de murada, integrant les tres places, Vara de Rey, plaça del Parc i la nova plaça de Sota Vila.

Pel que fa a la caseta d’accés a Dalt Vila i la Marina, durant el temps que durin les obres quedarà anul·lada. El departament de mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa ja està treballant en un nou mètode de control del transit, més modern i avançat, mitjançant la lectura automàtica de les matricules de vehicles. Recordar també que només podran aparcar a Dalt Vila i la Marina els residents en aquests barris que comptin amb la targeta d’aparcament.