Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cavalcada ReialEl regidor de Festes de l'Ajuntament d'Eivissa, Agustín Perea, ha explicat alguns detalls de les carrosses i cavalcada reial prevista pel proper dijous dia 5 de gener. El regidor de Festes ha estat acompanyat de Daniel Paz, dissenyador de les carrosses, en les que ha estat treballant els darrers dos mesos.

La cavalcada dels Reis d'Orient està composada per set carrosses i hi participaran unes 300 persones. Enguany la temàtica de les carrosses dels Reis d'Orient és la representació dels elements, el foc, la terra i l'aigua, així com la resta de carrosses que estan inspirades en personatges d'animació que els més petits de la casa reconeixeran d'immediat.

El regidor ha agraït la participació de les escoles de dansa i clubs esportius del municipi que un any més participaran en el recorregut oferint espectacle i ambient.

Perea ha destacat que enguany s'han adquirit 1.500 quilos de caramels, sense gluten, que seran repartits pels reis d'Orient al llarg de tot el recorregut. Un recorregut que ha variat enguany, degut a les obres de peatonització del centre de la ciutat, i que arrancarà el proper dijous dia 5 de gener a les 18:30 hores amb l'arribada en vaixell dels Reis d'Orient a la platja de ses Figueretes.

El cavalcada reial passarà pel passeig de ses Pitiüses, carrer del Periodista Francesc Escanelles, carrer d'Astúries, carrer del País Basc, avinguda d'Espanya fins a avinguda d'Ignasi Wallis, avinguda d'Isidor Macabich fins arribar al carrer del Bisbe Abad i LaSierra, carrer de Josep Zornoza Bernabeu i arribada a la plaça d'Albert i Nieto.  
 
Aquest dimarts dia 3 de gener, de 17:00 a 20:00 hores, la plaça d'Antoni Albert i Nieto, acollirà l'arribada dels patges reials que recolliran les cartes que han redactat els boixos i boixes d'Eivissa i a les 19:00 hores s'oferirà un espectacle infantil de màgia. El dia 4 de gener d'11:00 a 13:00 hores els patges visitaran el Mercat Vell i a  la tarda, de 17:00 a 20:00 hores tornaran a la plaça d'Antoni Albert i Nieto. Durant aquests dos dies hi haurà tallers infantils a la plaça d'Antoni Albert i Nieto.