Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Escola Nadal 201628 boixos i boixes participen en l'escola de Nadal organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa. Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu oferir un oci saludable i educatiu als infants durant el període de vacances de Nadal, donant resposta així a les necessitats de pares i mares per conciliar vida laboral i familiar durant aquestes dades.

L'escola de Nadal es realitza a les instal·lacions del Centre de Creació Jove, C19, i durant una setmana, determinats dies o els quinze dies de vacances escolars, els petits poden realitzar activitats esportives, excursions i tallers durant tot el matí. 

Aquestes instal·lacions permeten poder portar a terme aquesta activitat d'oci alternatiu, fomentant el desenvolupament integral dels infants, la convivència, estimular la seva creativitat i capacitats físiques.
 
Durant aquests dies, els boixos i boixes realitzen sortides a la pista de gel i al Diverespai, realitzen tallers de manualitats, fan esport a les instal·lacions del C19 o al pavelló esportiu des Viver, assisteixen a contacontes i reben també la visita dels Patges Reials.
 
El programa esta destinat a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys d'edat que duen a terme les activitats des de les 8:30 fins les 14:30 hores.