Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Elements de jocL'Ajuntament d'Eivissa instal·la elements de joc i taules a dos espais infrautilitzats del barri de l'Eixample. L'objectiu és facilitar que el veïnat pugui gaudir del carrer i practicar activitats saludables.

L'Ajuntament d'Eivissa ha instal·lat a dos espais del barri de l'Eixample elements de joc i taules especials per a zones exteriors amb l'objectiu de donar vida a espais públics infrautilitzats i fer que els residents puguin gaudir del seu temps lliure al carrer, així com practicar activitats saludables.

D'una banda, s'ha condicionat un espai que es troba al carrer de Canàries, al costat de l'institut de sa Colomina i a prop de l'edifici CETIS, i s'han instal·lat els següents elements: dues taules de ping pong antivandàliques, una taula multijocs que permet practicar diferents jocs populars i dues taules de pícnic amb banc incorporat per descansar o berenar. Aquesta millora ha suposat una inversió de 4.280 euros.

Elements de jocD'altra banda, a un espai del parc infantil que es troba al carrer de Sant Cristòfol amb Abad y Lasierra, al costat de l'escola de Portal Nou, s'ha instal·lat una altra taula  multijocs, una de ping pong i dues taules de pícnic. En aquest cas, la inversió ha pujat a 3.280 euros i permetrà treure rendiment a un espai públic al que no se li donava cap ús.

Si aquests espais tenen una bona resposta per part del veïnat, s'estudiarà la possibilitat d'instal·lar més elements tant aquí com a altres zones similars del municipi.