Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursa PatrimoniS'han inscrit 374 corredors i corredores a la Cursa popular Patrimoni de la Humanitat que tindrà lloc demà dissabte dia 10 de desembre a partir de les 16:00 hores.

Recordar que enguany varia el recorregut degut a les obres de peatonització del passeig de Vara de Rey i passa a tenir el següent recorregut:
Sortida al carrer d'Iboshim (al costat del parc infantil) direcció al passeig Joan Carles I,  av. Santa Eulària, av. Bar Roselló, av. Ignasi Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses Taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I, (bucle per començar la 2ª volta) gir pel c. de Jaume II, av. 8 d'Agost, av. Santa Eulària, av. Bartomeu Roselló, av. Ignaci Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu, (baixada per les escales) Plaça Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària i passeig Joan Carles I (arribada al costat de la pista de petanca).

Es correrà sobre la distància de :
1ª Cursa: Benjamí, Aleví i Categoria Especial (600m) . Sortida: 16:00 h.1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I. 
2ª Cursa: Infantil i Cadet (1500m). Sortida: 16:15 h.  1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I.
3ª Cursa: Resta categories (10km = 2 voltes). Sortida: 16:30 h. 
La recollida de dorsals es farà  avui divendres, 9 de desembre de 19 a 21 hores, al Patronat Municipal d'Esports d'Eivissa (piscina Can Misses) , el dissabte, 10 de desembre de 9 a 11 hores, al Patronat Municipal d'Esports d'Eivissa (piscina Can Misses) i a partir de les 15 hores fins a 30 minuts abans de  l'inici de cada cursa, al passeig Joan Carles I (al costat de la pista de petanca).