Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoAquest matí s’ha tornat a produir un nou atac a un treballador que es trobava fent feina a les obres del carrer Barcelona que, novament, han quedat suspeses fins el proper dilluns.
El treballador ha estat assistit a l’Hospital de Can Misses per una ferida al coll després de rebre l’impacte d’una pedra i ja ha estat donat d’alta. L’empresa de construcció ha interposat una  denuncia davant la Policia Nacional d’Eivissa.
Tot i que les obres ja comptaven amb presencia policial, s’ha tornat a produir un nou atac i ja esta sent investigat tant per la Policia Local d’Eivissa com per la Policia Nacional.

Des de l’Ajuntament d’Eivissa lamentem aquest nou acte vandàlic que només té per objectiu fer mal i interrompre el normal funcionament de les feines dels treballadors de les obres del carrer Barcelona.
Per aquest motiu, aquest cap de setmana, tot i que les obres estiguin en suspès, es continuarà amb la vigilància i la investigació d’aquests fet per tal de poder localitzar a la persona causant d’aquesta nova agressió.

 Amb aquest son ja tres els operaris ferits pel llançament de pedres des dels balcons dels edificis propers a l’obra. Un va rebre el colp a una cama, l’altre al cap i aquest tercer al coll. Esta previst que les obres es reprenguin el proper dilluns amb un operatiu de vigilància policial.