Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carrer de Vicente CuervoEl carrer de Vicente Cuervo quedarà totalment obert per als vianants des d'avui i fins després de les festes de Nadal. Les obres de reforma de s'Alamera alliberaran aquest espai per afavorir l'activitat comercial a la zona.

Us informam que l'empresa adjudicatària de les obres de reforma del passeig de Vara de Rey i el seu entorn alliberarà aquesta tarda el carrer de Vicente Cuervo, de tal manera que des d'avui i fins després de les festes de Nadal els vianants podran transitar pel mateix amb total normalitat.

Aquest carrer no està dins de l'àmbit de les obres de peatonalització però des del mes d'octubre es va fer necessari tancar-ho com a espai complementari de les feines. Ha servit per entrada i sortida de vehicles petits, per guardar materials, etc.

Ara, amb la proximitat de les festes nadalenques i amb l'objectiu d'afavorir l'activitat comercial a la zona, s'ha acordat amb l'empresa Tecopsa-Hermanos Parrot que es deixarà lliure el carrer al manco fins a després de Reis. Aquest migdia es recollirà el material que hi ha ara mateix a aquest espai, es traslladarà a un altre lloc i tot i que quedarà una tanca per evitar l'entrada de vehicles, els vianants podran utilitzar tot el carrer i els comerciants recuperaran la normalitat a les voreres i la calçada.

Una vegada finalitzades les feines, i en funció de l'evolució de les obres, es valorarà si és necessari tornar a tancar el carrer i en quines dates.