Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Fundació Ignacio WallisL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, el tinent d'alcalde de Benestar Social, Joan Ribas i el Bisbe d'Eivissa, Vicente Juan Segura, han signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Eivissa i la Fundació Ignacio Wallis per al desenvolupament de programes assistencials destinats a millorar la qualitat de vida de les persones amb manca d'autonomia per a realitzar les activitats de la vida diària del municipi d'Eivissa durant els anys 2016 i 2017.

El conveni implica una subvenció de 75.000 euros que es destinaran als serveis de menjar a domicili i el servei d'Atenció Personal.

El servei d'Atenció Personal fa referència a serveis relacionats amb l'atenció personal al domicili tals com higiene personal, adequació de la llar i altres tasques anàlogues pròpies de les funcions del servei d'ajuda a domicili. El servei de menjar a domicili inclou esmorzar i un àpat. Aquest servei està destinat a persones majors soles sense suport familiar, persones amb malalties degeneratives, persones majors amb situació de risc i persones amb problemàtiques psicosocials, pel què cada menú servit anirà adequat a la situació de salut que presenti cada persona destinatària segons la prescripció metge adjunta a la petició del servei.