Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parcs infantildL'Ajuntament d'Eivissa, a través de la regidoria de Vies i Obres, està duent a terme un pla d'actuació als 24 parcs infantils del municipi. El pla inclou feines de millora, ampliació als parcs infantils i la creació de tres nous parcs a la ciutat. Aquestes actuacions s'emmarquen dins de les accions que l'Ajuntament posa en marxa en el marc de la declaració d'Eivissa com a ciutat amiga de la Infància, un segell que Unicef va atorgar a la ciutat a l'any 2014.
   
El pla d'actuació consisteix en millores i obres de manteniment, canvis de peces, pintura, substitució de jocs que es troben en mal estat i desinfecció i neteja  als 24 parcs infantils que té el municipi.

També es preveu l'ampliació del parc infantil de la plaça d'Antoni Albert i Nieto amb la incorporació de nous jocs infantils i la instal·lació de dos pèrgoles, durant el mes de desembre, per tal de donar ombra al parc infantil.
La regidoria de Vies i Obres esta treballant en la posada en marxa de tres nous parcs infantils a la ciutat. Un d'ells ja esta en funcionament  i es troba ubicat a la zona de l'escola de sa Bodega i ha tingut un cost de 44.525 mil euros. Les obres del segon parc nou del municipi començaran el proper dilluns i es construirà al carrer Federico Garcia Lorca, tindran una duració de dos mesos aproximadament i té un pressupost de 156.000  euros.
La tercera àrea recreativa nova es durà a terme durant el 2017 al barri de can Misses i comptarà amb un pressupost de 400.000 euros.
L'empresa Mespisa és l'encarregada de dura  terme el manteniment de les zones infantils del municipi on, en paral·lel al pla de millora, també atenen les incidències que entren a través de Línia Verda.

En aquests moments s'està fent feina de millora als parcs infantils de Avinguda Vuit d'Agost, Sa Graduada, parc infantil d'avinguda de Sant Jordi. Ja s'ha treballat als parcs infantils de passeig Joan Carles I, plaça Julià Verdera, Cas Serres, Poeta Villangómez, Ca n'Escandell, es Viver i parc Reina Sofia on s'han incorporat nous jocs infantils.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora de Vies i Obres, Elena López