Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Voreres en construcció a Can MissesAvui han començat les obres de construcció de la vorera del carrer Campanitx al barri de Can Misses. Es tracta d'una obra que executa l'empresa Islasfalto, es preveu que estigui enllestida en tres setmanes i té un pressupost de  27.084'70   euros.
La construcció d'aquesta vorera està inclosa dins de les inversions dels Plans Insulars d'Obres i Serveis  del Consell d'Eivissa.
Per altra banda, i també incloses dins la segona fase dels PIOS ( Plans Insulars d'Obres i Serveis), l'Ajuntament d'Eivissa ha realitzat les obres de dos voreres més als barris de Ca n'Escandell i Es Viver.

Es tracta de les obres de construcció de les voreres del tram del carrer ubicat entre el carrer Sant Miquel de Balansat i el carrer Portinatx així com un tram del carrer Xarraca comprès entre el carrer de sa Bassa Roja i carrer des Fornàs. Aquest darrer tram està previst que acabi demà mateix.

Per altra banda, es donen per finalitzades les obres del tram del carrer Font i Quer, un tram de carrer que connecta amb l'Avinguda de Sant Josep. Aquestes obres han consistit en la construcció d'una vorera i l'adequació del camí. Es un tram de carrer molt utilitzat pels veïns i veïnes dels barris de Ca n'Escandell i Can Cantó degut també a l'existència d'infraestructures sanitàries. Les obres tenen un import de 9.706,24 euros.  

L'objectiu de la regidoria de Vies i Obres és millorar la mobilitat dins dels barris, l'estat de les voreres a tota la ciutat i incloure aquestes obres a les diferents planificacions d'inversions de l'Ajuntament d'Eivissa.