Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ombres de l'ànimaEl proper dia 25 de novembre amb motiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les Dones, l'Ajuntament d'Eivissa ha organitzat l'acte "Ombres de l'ànima" en el que tindrà lloc una performance amb música i poesia.

A través de la música, la dansa i la poesia es vol traslladar un missatge per tal de visibilitzar la violència cap a les dones a través de les relacions de parella a partir de l'inici de l'enamorament, on les persones no mostren les seves cares reals i com aquesta primera fase, en alguns casos, pot arribar a convertir-se en una relació totalment tòxica, d'abús i aïllament.

Es tracta de donar visibilitat a les violències subtils, aquelles que són quasi invisibles dins les relacions de parella i de donar un missatge clar, que aquestes situacions no són problemes privats de la parella sinó que és un vertader problema social.
En aquest espectacle hi col·laboren : Amanda Orlov, Bruno Gallego, Catina Verdera, Gustavo Eznarriaga, Iolanda Bonet, Josefina Torres, Verónica Gerbasi, el Conservatori professional de Música d'Eivissa i Formentera i AMAE (Associació Multiart Eivissa).
L'acte tindrà lloc a les 20:30 hores al Sa Nostra Sala, al carrer d'Aragó nº17.

Per altra banda, el proper dia 25 de novembre, a les 11.30 hores, la regidora de Participació Ciutadana, Igualtat i Transparència, Carmen Boned presentarà, juntament amb l'autor, el grafitti realitzat per l'artista Jerom en el que denúncia la violència contra les dones.

Enllaç a:
· Cartell de l'esdeveniment