Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalAgents de la Policia Local d'Eivissa han rescatat a dos persones que es trobaven a l'interior d'un pis on s'ha originat un incendi aquesta nit.

A les 23:30 minuts d'aquesta nit passada dos patrulles de la Policia Local d'Eivissa es traslladen fins al carrer del Canonge Joan Planells nº6, al barri de sa Capelleta,  on s'estava produint un incendi a la tercera planta.
Quan arriba la Policia Local, nombrosos veïns ja havien abandonat les cases alertats pel fum a l'edifici. Son precisament els veïns els que informen que al tercer pis de l'immoble, on s'ha originat l'incendi, hi viuen dos persones d'avançada edat que encara es trobaven al seu interior.


Degut  a la rapidesa amb la que s'havia d'actuar, els agents utilitzen una equip autònom d'oxigen i procedeixen al rescat de les dues persones, dos homes de 64 i 60 anys. Es dóna la circumstància que un d'ells no podia abandonar la casa pels seus propis mitjans.

Es traslladen fins al lloc de l'incendi una patrulla de la Policia Nacional que ajuda a acabar de desallotjar l'edifici, on hi havia una quinzena de persones, i els Bombers d'Eivissa, que apaguen l'incendi originat a una de les habitacions del tercer pis. Segons sembla, l'incendi podria haver-se originat al prendre contacte una làmpada amb els llençols del llit. L'habitació on s'ha originat l'incendi ha quedat totalment danyada.  

Les dues persones rescatades per la Policia Local d'Eivissa son traslladades a l'Hospital de Can Misses amb símptomes d'inhalació de fum. També ha de ser atès a l'hospital un dels policies locals que rescata als dos homes.