Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Carrer de Pere FrancèsL'Ajuntament d'Eivissa inicia una sèrie de reparacions per millorar l'eficiència de la xarxa municipal d'abastiment d'aigua. Durant les properes setmanes es faran petites actuacions a diferents barris per donar resposta a problemes puntuals.

A partir d'aquesta setmana la Regidoria de Medi Ambient, a través de l'empresa concessionària Aqualia, iniciarà una sèrie de petites obres i millores a la xarxa d'abastiment d'aigua potable amb l'objectiu de donar resposta a una sèrie de problemes detectats a diferents barris de la ciutat.
Es tracta de treballs que sense ser grans obres ajudaran a millorar la eficiència de la xarxa.

Aquesta mateixa setmana comença la renovació d'un tram de la xarxa al carrer de Pere Francès, on s'estaven detectant fuites d'aigua. És el tram comprés entre els carrers de Menorca i Mallorca i tot que les feines es fan a la vorera, en algun moment concret dels treballs es possible que hi hagi algun tall del trànsit a un tram del carrer. No es preveu cap incidència en la circulació donat que es pot donar fàcil sortida per un altre carrer i serien talls molt puntuals.

A partir de la propera setmana també està previst que es facin millores a la xarxa al carrer de Tarragona, en el barri de ses Figueretes. En aquest cas la intervenció té com a objectiu millorar la pressió de l'aigua que rep el veïnat, donat que és una zona que pateix molt durant la temporada turística.

També es realitzarà una millora al carrer del Bisbe Beltrán, que delimita amb la Comissaria de Policia Nacional, al barri de Ca n'Escandell, que té com a objectiu eliminar filtracions a la xarxa.

Finalment, també s'ha programat una intervenció al carrer de Jesús, al barri de ses Figueres, de millora del drenatge a un punt on normalment es que queda concentrada després de les pluges.

El pressupost total d'aquestes actuacions és de 50.000 euros.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora de Medi Ambient, Carmen García