Setembre 18, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia del PedalEl regidor d’Esports de l’Ajuntament d‘Eivissa, Agustín Perea i el tècnic d’Esports, Lluis Lliteras, han presentat la nova edició del Dia del Pedal 2016 que es celebrarà el proper diumenge dia 6 de novembre a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.
El regidor d’Esports, Agustín Perea, ha recordat que “es tracta d’una prova no competitiva de caràcter popular que es celebra a la ciutat d’Eivissa de manera ininterrompuda des de fa 27 anys. De fet, és l’esdeveniment esportiu més esperat de l’any i en el que més gent hi participa. L’any passat es registraren més de 1300 participants”.
El regidor també ha volgut agraïr l’ajuda dels més de 60 voluntaris i als mes de 30 efectius de Policia Local i Protecció Civil així com a totes les persones i establiments que col.laboren en que la jornada del dia del Pedal sigui tot un èxit.
Lluis Lliteras ha destacat que el dia del Pedal, organitzat des del Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa “pretén fomentar l’ús de la bicicleta com a pràctica saludable i com a mitjà alternatiu de transport”.

El Dia del Pedal arranca les 9:30 hores amb el començament de les inscripcions a la Plaça d’Antoni Albert i Nieto que estaran obertes fins les 11:00 del mati. Als primers 1.500 participants inscrits se’ls regalarà la tradicional samarreta del dia del Pedal.

Enguany el recorregut s’ha modificat lleugerament per les obres que s’estan duen a terme al centre de la ciutat així primer es circularà pel Passeig Marítim d’Eivissa, es tornarà al centre de la ciutat i després s’anirà direcció platja den Bossa per acabar a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

La primera sortida, que es farà a les 11:00 del mati, es tracta d’un recorregut de 13 km en el que hi poden participar adults i infants a partir de 12 anys. El recorregut passa pel carrer Bisbe Abad i Lasierra, passeig Abel Matutes Juan, Av. Ignasi Wallis, E-10, passeig de Joan Carles I, Av. Vuit d’Agost, Av. Santa Eulària, Av. Bartomeu de Rosselló, Av. d’Isidor Macabich, carrer País Basc- carrer d’Astúries, carrer de Pere Matutes Noguera, carrer Fray Lluis de León, carrer Antonio Machado, carrer Pablo Picasso, avinguda de Sant Jordi, avinguda d’Espanya, carrer Canàries i arribada a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.


La segona sortida serà a les 11:15 i es un recorregut especial infantil per als nenes i nenes de 8 a 11 anys amb acompanyants que recorreran el carrer Bisbe Abad i Lasierra, passeig Abel matutes Juan, Av. Ignasi Wallis, E-10, passeig de Joan Carles I, Av. d’Isidor Macabich, carrer Bisbe Abad i Lasierra i arribada a la plaça d’Antoni Albert i Nieto.

La tercera sortida es farà a les 11.30 hores, es un recorregut de 800 metres i es la recomanada per als mes petits amb tricicle i bicis de quatre rodes.

Des de les 11:30 fins les 12:45 s’instal·larà un circuit d’educació vial i també hi haurà altres activitats a la Plaça d’Antoni Albert i Nieto per finalment, a les 12:45, acabar les activitats ambla celebració del gran sorteig de 10 bicicletes i altres productes esportius entre tots els participants.

En la celebració del Dia del Pedal hi col·laboren l’Associació de Voluntaris d’Eivissa, els estudiants del cicle esportiu de l’Institut Ensenyament Secundària Algarb, Club Ciclista es Xabel.lí, Protecció Civil d’Eivissa, casa Manolo Bikes, La Boutique de ka Bici, La Cicloteca, No Costa Tant Bikes, Ciclo Fitness, Bicihippy, ADDIF, Ibiza Patina, Coca-Cola i la Conselleria d’Esports del Consell d’Eivissa.

Per altra banda, el regidor d’Esports, Agustí Perea, ha presentat les noves rutes cicloturistes que començaran el proper dia 20 de novembre amb una ruta a s’Estanyol. La segona es farà el dia 11 de desembre amb una ruta a Santa Gertrudis , el 15 de gener s’ha previst una ruta a sa Caleta i el dia 12 de febrer a Sant rafel. Les sortides es faran a les 10:00 hores des de la plaça d’Antoni Albert i Nieto. Les distàncies i les inscripcions es poden fer a les piscines municipals des Viver i can Misses.

Enllaç a:
· Programa Dia del Pedal