Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

SolarL'Ajuntament d'Eivissa informa que gràcies a la col·laboració del propietari d'un solar ubicat al costat del primer cinturó de ronda durant les properes setmanes s'habilitarà un aparcament, ubicat al barri de Can Misses, amb capacitat per a 250 vehicles.

Des de l'equip de govern de l'Ajuntament d'Eivissa s'està treballant en la millora dels aparcaments dissuasius de la ciutat, la seva connexió amb el centre i l'habilitació de noves zones per aparcaments.

Ja que la qualificació urbana d'aquest solar permet aquest ús, mentrestant el seu propietari no construeixi, s'ha arribat a un acord per a que el solar es pugui fer servir com aparcament per a la ciutat.
En aquests moments s'ha fet una primera fase de neteja del solar degut a que al seu interior hi ha desnivells, una paret de pedra seca i un col·lector d'aigua. Per aquest motiu s'està preparant un petit projecte per tal d'avaluar la zona i continuar amb les feines d'adequació ja que l'objectiu es que estigui operatiu abans dels nadals.
Des de l'Ajuntament d'Eivissa es vol agrair la implicació dels particulars ja que gràcies a aquests tipus de col·laboracions s'aconsegueixen millores a la ciutat.