Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalAquesta matinada la Policia Local d'Eivissa ha detingut un home que respon a les inicials I. J. R. de 40 anys d'edat per un presumpte delicte de maltractaments.
Durant la matinada passada la Policia Local d'Eivissa rep una trucada  del 092 en el que demanen presencia policial a la zona de Vuit d'Agost on una dona tenia problemes amb la seva parella. Es trasllada a la zona un patrulla de la Policia Local d'Eivissa localitzant a la dona i al seu fill, menor d'edat, sortint de la casa. La dona declara haver rebut una agressió física i amenaces per part de l'home. Els agents tornen a la casa i localitzen a l'home a l'interior en estat agressiu i procedeixen a la seva detenció.


La Policia Nacional d'Eivissa es fa càrrec de la víctima de l'agressió  i va ser traslladada al centre mèdic.
L'home finalment es nega a ser atès pels serveis sanitaris, intentat fins i tot, autolesionarse dins el centre mèdic i mantenint les actituds amenaçadores contra els agents de la Policia Local que l'acompanyaven. Finalment va  estar traslladat a dependències de la Policia Nacional d'Eivissa fins que sigui posat a disposició judicial.