Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalDegut a les intenses pluges registrades al municipi, d’es d’ahir tarda fins a les 6.30 del matí, la Policia Local d’Eivissa ha realitzat  un total de 14 serveis dins la ciutat.
La majoria dels serveis han estat relacionats  amb inundacions a baixos comercials, tapes de clavegueram que s’han mogut degut a la força de l’aigua i vehicles que es quedaren aturats a les rodones sense poder circular. En total ahir tarda quatre vehicles es  veren afectats per l’aigua a diferents punts de la ciutat.

També s’han produït despreniments de pedres i terra a diferents punts del barri de Puig des Molins, especialment al túnel d’accés al Soto on avui s’ha tallat al transit la circulació en un dels sentits i s’ha tancat la vorera per evitar el pas dels vianants.


També s’ha produït el despreniment d’un fals sostre a l’interior d’un habitatge ubicat al carrer de Mestre Joan Mayans, núm. 5. En ambdós casos, els serveis tècnics municipals han estat treballant per tal d’avaluar l’estat d’aquests dos punts de la ciutat.

Per altra banda, aquest matí s’ha establert un pla específic de neteja en el que hi han participat uns 12 treballadors. Des de primeres hores, s’ha treballat amb maquinària a pressió i una pala retroexcavadora en la neteja i retirada de terra i pedres que els despreniments han deixat sobre la calçada. S’ha treballat específicament als barris de Puig des Molins, l’accés al Soto Fosc i al final del passeig marítim de Figueretes així com a la resta de punts de la ciutat on ha estat necessari.