Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

DetencionsLa Policia Local d’Eivissa ha detingut en les darrers hores a dos persones per dos delictes d’intent de robatori de vehicles i una tercera acusada de tràfic d’estupefaents.
El primer, un home que respon a les inicials S.J de 26 anys d’edat, va ser detingut el passat dimarts 11 d’octubre al carrer Ignasi Wallis desprès de ser sorprès pels treballadors d’un establiment comercial de la zona quan intentava robar un vehicle de transport de motocicletes que es trobava en marxa davant del comerç.
Els treballadors se’n adonaren que algun s’emportava el vehicle del que  estaven descarregat unes motocicletes noves i van ser els propis treballadors els que aconseguiren parar al ara detingut fins que va arribar la patrulla de la Policia Local.

 

El segon succés es va produir el dimecres dia 12 d’octubre quan un home, que respon a les inicials I.S, va ser sorprès per una patrulla de la Policia Local metre intentava robar una motocicleta al carrer Arxiduc Lluis Salvador. Els dos han passat a disposició de la Policia Nacional.

D’altra banda, la Policia Local d’Eivissa ha detingut a un home acusat d’un presumpte delicte de tràfic de drogues quan va ser sorprès per una patrulla de la Policia Local d’Eivissa al passeig marítim de platja d’en Bossa en el moment en que estava venent una  petita borsa amb, segons el que semblava,  marihuana  al seu interior.
Els agents finalment intervenen un total de 19 grams de marihuana distribuïdes en 16 petites borses i 95 euros. El detingut ha passat a disposició judicial.