Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contenidors nousJa s’han substituït  la totalitat de contenidors de l’avinguda d’Isidor Macabich, a la ciutat d’Eivissa, una actuació que s’emmarca dins de la implantació progressiva que es farà mensualment a diferents barris de la ciutat  fins a la substitució total prevista. La substitució de contenidors ve acompanyada de l’increment del nombre de contenidors de rebuig i de la implementació d’illes senceres de reciclatge, es a dir, la incorporació de contenidors  de recollida selectiva als punts on abans no n’hi havia.
L’objectiu es millorar tant la recollida de rebuig com d’envasos, paper i vidre.  

En concret a aquesta avinguda s'han instal·lat  31 nous contenidors: 10 de rebuig, 7 d'envasos, 7 de paper i 7 de vidre i estan distribuïts en 7 illes de recollida selectiva. S’instal·len a les mateixes ubicacions de manera que tots els punts disposin de contenidors de rebuig i fracció.

La pròxima actuació es farà al primer tram de l’avinguda d‘Ignacio Wallis i  al carrer de Bartomeu Vicent Ramón,  coincidint amb el canvi de circulació dels carrils. En concret, a l’Avinguda d’Ignacio Wallis  s’instal·laran també contenidors de recollida selectiva i dos de rebuig, passant de 2 contenidors tan sols de rebuig a una illa sencera amb 2 de rebuig, 1 d’envasos, 1 de paper i un de vidre.  
Al carrer Bartomeu Vicent Ramón es substituiran els 7 contenidors actuals (4 de rebuig, 1 d'envasos, 1 de paper i 1 de vidre) per 4 contenidors de rebuig, 3 envasos, 3 de paper cartró i 3 de vidre, en total 13 contenidors. Les feines de substitució  continuaran als propers mesos per tal que d’aquí  a final d’any es puguin canviar la totalitat dels contenidors de la ciutat d’Eivissa.