Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Banda SimfònicaLa Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa ha enregistrat el primer CD commemoratiu del seu 25è aniversari durant aquest cap de setmana, els dies 24 i 25 de setembre, a l'auditori del Centre Cultural de Cas Serres.

El contingut de l'enregistrament  inclou obres de compositors eivissencs, obres d'autors de banda internacionals i també s'ha incorporat la peça guanyadora del primer concurs de composició, de la jove compositora valenciana, Sara Galiana.
La gravació l'ha fet  l'empresa Nuestras Bandas de Musica, una empresa valenciana especialitzada en realitzar aquest tipus d'enregistraments.


Es preveu que el disc estigui enllestit per posar a la venda el proper dia 19 de novembre en el marc del concert de Santa Cecília, dia en que també vindrà a Eivissa l'autora de l'obra guanyadora i se li farà entrega del premi del Primer Concurs de Composició d'Eivissa.
Per altra banda, recordar que el Patronat de Música compta amb una  web on es donen a conèixer les activitats, concerts i propostes que es desenvolupen al Patronat de Música, a través de www.eivissa.es/musica i de dos comptes a les xarxes socials, facebook i twitter (Patronat de Música d'Eivissa i @musicaeivissa) que difonen els esdeveniments i la informació de servei del Patronat.