Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Es Gorg aparcamentLa regidoria de Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa ha començat les obres d’ampliació de l’aparcament des Gorg per a guanyar capacitat d’aparcament previ a l’inici de les obres de peatonització del passeig de Vara de Rey.

L’aparcament des Gorg esta ubicat entre la avinguda de la Pau i el carrer Alcalde Bartomeu Roselló Sala. L’ampliació està en part plantejada per augmentar la capacitat donant als usuaris de la zona aparcament gratuït  del tal manera que puguin creuar pel semàfor del pas de vianants i caminar fins al centre per l’avinguda de Santa Eulària.

L’ampliació suposarà l’increment en 80 noves places de tal manera que, una vegada acabada l’obra d’ampliació, l’aparcament des Gorg tindrà una capacitat  total de 534 places.
Les obres estaran enllestides en dos setmanes, les executa l’empresa Islasfalto i han estat adjudicades per 40.230,08 euros.

 

L’objectiu es incrementar el nombre de places als aparcaments dissuasius, prioritzar el bon estat dels espais i evitar la forta pressió circulatòria dins dels carrers de la ciutat.
La ciutat d’Eivissa compta actualment amb un total de 8 aparcaments dissuasius a la ciutat amb més de 2.000 places d’aparcament gratuït. El pla de mobilitat d’Eivissa recomana precisament la creació de més  aparcaments en la línia perifèrica de la ciutat i intentar que els desplaçaments dins de la ciutat es facin a peu, en bicicleta o en autobús. L’Ajuntament d’Eivissa seguirà treballant per a la millora de la circulació i de la mobilitat de les persones  dins de la ciutat.