Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Acord amb APBL'Ajuntament d'Eivissa mostra la seva satisfacció per l'acord institucional al que s'ha arribat en la ubicació de la nova estació marítima de Formentera al Port d'Eivissa.
La nova estació marítima estarà ubicada al moll comercial, a uns 200 metres de l'actual ubicació de l'estació. Aquesta proposta ha estat consensuada amb totes les administracions i operadors que treballen al Port d'Eivissa.
L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que aquesta es una solució de consens en la que guanyen totes les administracions i també la ciutadania ja que permetrà a l'Ajuntament d'Eivissa recuperar un espai  que havia de ser per a tota la ciutat  i millorar la mobilitat als veïns de l'avinguda de Santa Eulària.

 

La presentació de l'acord ha tingut lloc al Consolat de mar després d'una reunió encapçalada per la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol i a la qual també han assistit la consellera de Presidència, Pilar Costa; el president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, l'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer i el president de l'Autoritat Portuària, Joan Gual de Torrella.
L'acord es durà aprovació al proper consell d'Autoritat Portuària durant el mes de setembre.