Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La regidoria de Vies i Obres inicia les feines de reparació, millora i condicionament dels 25 parcs infantils de la ciutat. Es preveu ampliar zones infantils i la instal·lació d'un tendal per tal de donar ombra al parc de la plaça d'Antoni Albert i Nieto, una actuació que es valora també a altres parcs infantils del municipi.

L'empresa MESPISA, és l'encarregada de dur a terme les millores i manteniment dels parcs infantils desprès de guanyar l'adjudicació d'aquest servei durant un any, prorrogable per un segon any, per valor de 105.206 euros anuals.

Durant el primer mes, l'empresa ha realitzat un anàlisi i diagnòstic de la situació de cada un dels parcs infantils per tal de posar en marxa la planificació de millores i establir prioritats a l'hora d'abordar-les.

Per aquest motiu, en una primera fase, s'ha establert un equip que treballa en les intervencions ràpides als parcs infantils. Aquestes son les relacionades en la substitució de peces que es troben en mal estat, la  reparacions d'alguna instal·lació i l'atenció a les incidències que poden arribar a l'Ajuntament d'Eivissa.

En paral·lel a aquestes actuacions ràpides, una segona brigada s'encarrega de posar a punt de manera integral cada un dels parcs infantils. Les principals feines que s'estan duent a terme son la substitució de la pavimentació, pintura dels elements del parc  i substitució de peces rompudes. S'han condicionat els parcs infantils de ses Figueretes, ca n'Escandell i Immaculada Vieira.

La propera actuació es realitzarà al parc infantil de la plaça d'Antoni Albert i Nieto on la regidoria de Vies i Obres preveu fer una actuació molt completa. De moment s'han retirat les màquines esportives per a adults que compartien espai amb la zona de jocs infantils i que estaven en molt mal estat. Es preveu omplir aquest nou espai amb més jocs i ampliar el parc infantil. Per altra banda també s'ha previst la instal·lació d'un tendal a aquest parc infantil per tal de donar ombra als infants que l'utilitzen, una mesura s'esta estudiant també per altres parcs infantils de la ciutat. L'Ajuntament també està treballant en la creació de nous parcs infantils a la ciutat.