Gener 19, 2019

ajuntamentdaltvila

Fins al gener de 2019 | Local número 1; Mercat Nou
Organitza: Eivissa Crea; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · 971 199 982

Durant tot els mesos de novembre i desembre, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que es celebra el dia 19, l’Ajuntament d’Eivissa, a través del seu Servei de creació i consolidació d’empreses Eivissa Crea, ha cedit, de manera gratuïta, el local número 1 del Mercat Nou (al carrer d’Extremadura), perquè dones emprenedores puguin exposar, testar i vendre els seus productes, serveis i activitats.

Qualsevol dona emprenedora pot sol·licitar la cessió d’aquest espai, els dies que vulgui, els únics requisits són que siguin residents a l’illa i que, si volen vendre productes o serveis, estiguin donades d’alta d’autònomes o que tinguin alta d’IAE si tenen empresa.

El mateix dilluns 19 de novembre, a les 9.30 hores, l’Espai Dona Emprenedora acollirà una trobada-esmorzar empresarial en la que també hi participaran la regidora de Comerç i Turisme, Glòria Corral, i la vicepresidenta del Consell insular d’Eivissa, Marta Diaz.

Espai dona emprenedora