Agost 10, 2020
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online
Eivissa Participa

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Jose Luis RodríguezRegidor del Grup Municipal Ciudadanos

Dedicació i retribucions: 
Portaveu del grup. Percebrà en concepte d’indemnització per assistència a sessions d’òrgans col·legiats de la Corporació 1.150,- euros mensuals.

Biografia:
Madrid 1964.

Titulat en arquitectura tècnica per la Universitat Politècnica de Barcelona, va participar a l'equip tècnic que va promoure el barri de la Nova Icària per a la Barcelona Olímpica del 92.
Arribà a Eivissa l’any 1998 on continua la seua tasca professional com a direcció facultativa a diferents projectes de desenvolupament i creixement de barris com Es Clot, Can Misses, Es Viver, Cas Serres, Platja d’en Bossa o Nueva Ibiza.

El 2009, en plena crisi econòmica, accepta el càrrec de responsable de l'àrea econòmica del Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'edificació d'Eivissa i Formentera, passant a ocupar el càrrec de president de la institució en 2013 i sent reelegit en el càrrec el 2017.

S'afilia a Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía l'estiu de 2015, i és coordinador de l'agrupació d'Eivissa des de 2017. També és Coordinador Insular de Ciudadanos Eivissa i membre del comitè autonòmic de Ciudadanos Illes Balears.

Enllaç a:
· Declaració de Béns i activitats 2019