Mai 29, 2023
perfil del contractant
Eivissa neta!
Tràmits online
Cita previa

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Portal web de l'Ajuntament d'Eivissa

Montse GarcíaSra. Montserrat García Cuenca
Regidora de Participació Ciutadana, Igualtat, Transparència i Benestar Animal
Partit polític: PSOE

Dades de contacte:
Adreça: c. de Canàries, 35 - Eivissa 07800
Telèfon: 971 397 600
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dedicació i retribucions: 
Càrrec en règim de dedicació exclusiva, amb una retribució bruta anual de 47.942,57.- Euros, que es percebran amb 14 pagues, dotze corresponents a cadascuna de les mensualitats de l’any i les altres dues corresponents a les mensualitats de juny i desembre.

Delegacions assignades: 
Delegades en la regidora, Sra. Montserrat Garcia Cuenca, la facultat de dirigir i gestionar els serveis que presta l’Ajuntament amb matèria de participació ciutadana, transparència, benestar animal i parcs i jardins, inclosa la representació de l’Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions. 

L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació de procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la realització de contractes menors vinculats a les àrees delegades, la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers relacionats amb les matèries delegades, que inclouen el procediment per a l’atorgament de llicències per a la tinència d’animals potencialment perillosos, i la resolució dels recursos de reposició que s’interposin contra els acords dictats.

Delegades en la Regidora, Sra. Montserrat Garcia Cuenca, el coneixement previ, la preparació dels acords i la direcció interna i gestió dels serveis i assumptes en matèria polítiques d’igualtat.

L’anterior delegació inclou la firma dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació de procediments relatius a les matèries objecte de delegació, la realització de contractes menors vinculats a les àrees delegades, la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers relacionats amb les matèries delegades, i la resolució dels recursos de reposició que s’interposin contra els acords dictats.

Regidora dels barris de Talamanca, s’Illa Plana, 8 d’Agost i Passeig Marítim.


Biografia:
Montserrat García Cuenca va néixer a Barcelona el 1957. El 1963 es va traslladar a Eivissa on va estudiar Secretariat a Ntra. Sra. de la Consolació, feina a la qual ha dedicat la seva carrera professional. Durant els darrers 38 anys ha fet feines administratives a empreses com Matur, Disnacks Pitius o Organizaciones Pitiusas, i ha ampliat la seva qualificació amb diferents cursets.

La seva experiència política va començar en el món de l’associacionisme. Membre d’acció d’Amnistia Internacional Ibiza i militant de Dones Progressistes d’Eivissa, l’any 2009 va entrar a formar part de l’executiva de l’agrupació del PSOE de Vila.
És regidora de l’Ajuntament d’Eivissa des de l’any 2011. L’any 2015 va entrar a formar part de l’Equip de Govern en les àrees de Medi Ambient, Salut pública i Platges i jardins.

Enllaç a:
· Declaració de Béns i Activitats 2019
· Declaració de Béns i Activitats 2015