Notícies

La Banda Simfònica i el Cor Ciutat d’Eivissa ofereixen el tradicional Concert de Setmana Santa

L’Església de Sant Domingo acollirà aquest diumenge 10 d’abril a les 19 hores el tradicional Concert de Setmana Santa a càrrec de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa i el Cor Ciutat d’Eivissa. L’entrada és gratuïta, prèvia reserva d’invitació a la web www.eivissa.es i a la taquilla de Can Ventosa.

Al concert s’interpretaran entre altres, les partitures de ‘Ben Hur’, de Miklos Rozsa amb arranjaments de John G. Mortimer; i els ‘Deu Manaments’, d’Elmer Bernstein amb arranjaments d’Ericks Debs, molt lligades a l’imaginari de Setmana Santa.

A més, la Banda Simfònica, dirigida per Miquel Àngel Aguiló, interpretarà ‘In a Monastery Garden’, d’Albert W. Ketelbey i hi haurà una peça conjunta amb el Cor Ciutat d’Eivissa, ‘Cerca de ti, Señor’, de Lowell Manson amb arranjaments de Simonyan i Miguel Àngel Aguiló.

Per part seua, el Cor Ciutat d’Eivissa, sota la direcció de Miguel San Miguel, interpretarà ‘Stabat Mater’, de Z. Kodaly, una pregària que expressa el dolor de la Verge Maria davant el seu fill a la creu i La Missa en si bemol de Mozart.

Enllaç a:
· Reserva d’entrades a www.eivissa.es

Log In

Create an account