Dream SongsDivendres 3 de novembre | 19 hores | Saló d’actes del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa.

L'Escola d'Art i el MACE realitzan un somni · L'acció tindrà lloc a la terrassa exterior del museu.

L'alumnat de l'Escola d'Art recollirà l'escultura del déu Hipnos a l'Escola (còpia d'escaiola d'una escultura romana) i la traslladarà fins al MACE, allà procedirà a situar-la i a retirar el plàstic del embalatje.

Dissabte 30 de gener, entre les 10.00 i les 12.00 h |Museu d'Art Contemporani d'Eivissa
Organitza: MACE i Art Projects Ibiza + Lune Rouge i en col·laboració amb AmicsMACE
Activitat gratuïta - Aforament limitat 

MACEEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) participa en la celebració del Dia Internacional dels Museus, el proper dimecres dia 18 de maig a les 20:00 hores, amb l'organització del recital “Viatge més enllà d'Ìtaca” amb la veu i guitarra de Joan Moreno i Antonio Fernandez.
El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment coordinat pel Consejo Internacional de Museos (ICOM) i que cada any es celebra sota un tema diferent. Enguany la temàtica elegida ha estat “Museus i paisatges culturals”.

Cruz Villegas

El Museu d'Art Contemporani d'Eivissa presenta l'obra “Autorretrato ciego recogiendo mis tripas de la arena mientras escucho centenares de campanas que me hacen recordar mis fondos de ahorro para el retiro” de l'artista Abraham Cruzvillegas. Aquesta obra es part de la col·lecció privada de Guy Laliberté i ha estat cedida, durant un any, per Art Projects Ibiza i Lune Rouge.